P9 AntiracistArt | Projecció documental “Blanc i negre”

La pobresa afecta tan als veïns de tota la vida com als nouvinguts al nostre país, atrets pel benestar econòmic que es vivia uns anys enrere; les antigues fàbriques del Poblenou ofereixen un espai per viure i realitzar les seves activitats. Volem donar veu a persones anònimes, que reivindiquen els seus drets i l’oblit al que els ha condemnat l’Adminstració pública, centrada en altres interessos que mouen més diners. Ells ens recorden que la situació que estan vivint també ens pot passar a nosaltres i ens ensenyen que els valors, els dubtes i els sentiments no canvien en funció del color de la pell. Per a la presentació comptarem amb l’autor Roger Granel per a fer un debat posterior.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *