‘La Sobretaula’, nou programa de la Isidreta Ràdio

El millor dels àpats en família o comunitat és la sobretaula, aquell moment en què surten les converses mentre escurem les postres i compartim les anècdotes que tenim per explicar. A la Isidreta Ràdio, la ràdio del casal, estrenem el primer programa de ràdio fet íntegrament al casal, i que esperem que sigui el primer de molts continguts d’aquesta nova ràdio.

La Sobretaula de Sant Martí és el nou magazine de La Isidreta, la ràdio de barri del districte de Sant Martí. Aquí hi podràs trobar de tot: des de l’actualitat rabiosa del districte, interessants tertúlies sobre temes que afectin als diferents barris de Sant Martí, recomanacions musicals i molt més! A La Sobretaula de Sant Martí també riurem de valent amb ‘L’entre amigues’: l’espai radiofònic on s’hi pot parlar de tot i més i on el més importants és sentir-se entre amics i amigues.
Cada diumenge a les 19:00h en Gabriel, l’Anna i en Roger t’esperem per compartir amb tu tota la nostra energia i les ganes per informar i entretenir. T’ho perdràs?

Pots escoltar el primer programa aquí clicant aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *