T’agrada la ràdio? Posem la Isidreta en marxa!

Ja fa uns mesos que al casal s’hi reuneix el grup impulsor d’un projecte de ràdio. La idea ha estat i és impulsar un projecte de ràdio de proximitat que, d’una banda, s’acosti als veïns i veïnes del barri, i de l’altra, permeti participar als mateixos veïns de la producció d’aquesta ràdio.

El proper dimecres dia 2 d’octubre ens trobarem al Casal amb tots i totes les persones a qui us pugui interessar aquesta ràdio, i que volgueu participar formant part d’aquesta nova veu, amb alguna idea, aportant alguna capacitat o el vostre temps, o simplement per informar-vos de la iniciativa. No hi falteu!

2 thoughts on “T’agrada la ràdio? Posem la Isidreta en marxa!”

  1. Moltes gràcies pel comentari, ho transmetem als veïns i veïnes que estan coordinant el projecte, segur que podràs col·laborar-hi!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *