T’agrada la ràdio? Posem la Isidreta en marxa!

Ja fa uns mesos que al casal s’hi reuneix el grup impulsor d’un projecte de ràdio. La idea ha estat i és impulsar un projecte de ràdio de proximitat que, d’una banda, s’acosti als veïns i veïnes del barri, i de l’altra, permeti participar als mateixos veïns de la producció d’aquesta ràdio.

El proper dimecres dia 2 d’octubre ens trobarem al Casal amb tots i totes les persones a qui us pugui interessar aquesta ràdio, i que volgueu participar formant part d’aquesta nova veu, amb alguna idea, aportant alguna capacitat o el vostre temps, o simplement per informar-vos de la iniciativa. No hi falteu!

3 thoughts on “T’agrada la ràdio? Posem la Isidreta en marxa!”

 1. Bona tarda,
  Un cosí meu m’ha fet arribar aquesta informació de “La Isidreta” i només em queda que felicitar-vos per l’iniciativa.
  Jo estaría interessat en el tema però per feina, no podré assistir demà a la convocatòria, però estaré al aguaït del tema
  He dirigit durant 25 anys (1990 – 2015) i de forma totalment amateur un programa magazine setmanal en directe a Ràdio Gràcia anomenat “Parla amb Gràcia” i hem gaudit molt fent ràdio, jo i els col.laboradors q han format part de l’equip durant tot aquest temps. A la xarxa hi trobareu informació. I per tant, qualsevol cosa que “faci olor a ràdio”, ens atrau

  Si creieu que us podem ajudar d’alguna manera, especialment omplint la graella de programació, ho farem amb molt de gust, dins les nostres possibilitats

  Resto a la espera de la vostra resposta

  Salut!

  Xavi Miras
  Tlf, 626 57 20 80

  1. Moltes gràcies pel comentari, ho transmetem als veïns i veïnes que estan coordinant el projecte, segur que podràs col·laborar-hi!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *