El Casal

QUI SOM?

El Casal

El Casal de Ca l’Isidret és un equipament situat entre els barris del Poblenou, el Besòs, el Maresme, Sant Martí, La Verneda i la Pau, inaugurat tot just fa un any i que pretén dinamitzar el veïnat del voltant a través d’activitats, tallers, actes i propostes en les que veïnes i veïns han de tenir-hi molt a dir.
El casal és un projecte intergeneracional, hi podreu trobar activitats per totes les edats, col·lectius i gustos diversos.

El casal és pel barri

El Casal de Ca l’Isidret és un espai on veïns i veïnes de totes les edats poden disfrutar de la gran diversitat d’activitats que oferim. Estem pensant i repensant un espai que dóni resposta a les necessitats dels barris que ens envolten, i volem comptar amb la teva participació i ajuda.

També és per la gent gran

El fet que Ca l’Isidret tingui un casal per a gent gran respon a la demanda de l’antic Casal Paraguai Perú i la voluntat col·lectiva de seguir oferint activitats per a les persones grans del barri, per afavorir la seva participació i benestar.
La gestió del Casal de Gent Gran de Ca l’Isidret s’emmarca en el model de pla de millora dels casals de gent gran. Els òrgans de gestió i participació són l’Assemblea de socis/es, la Comissió Gestora i les comissions d’activitats. Actualment existeixen set comissions d’activitats formades per persones voluntàries del casal.
Entenem el casal de gent gran com un espai obert al barri, on si poden trobar activitats formatives, lúdiques, de lleure i artístiques per afavorir l’envelliment actiu, activitats
intergeneracionals, comunitàries i que afavoreixin la igualtat de gènere.

Inscriu-te a les activitats, proposa’n de noves, vine-hi a participar!