Casal de Gent Gran

Ca l’Isidret és un equipament situat entre els carrers Paraguai, Josep Pla, Pere IV i passatge de Ca l’Isidret. A sobre del casal s’hi han construït dues torres amb habitatges, una de pisos tutelats per a persones grans i, una altra de pisos socials per a famílies. El fet que Ca l’Isidret tingui un pro

grama per a gent gran respon a anys de reivindicació de l’antic Casal Paraguai Perú.

El Casal Paraguai Perú va tancar les portes, després de 33 anys de servei al barri. Aquest canvi, de Casal Paraguai Perú a Casal de Ca l’Isidret, no ha sigut tan sols un canvi d’ubicació i d’instal·lacions, sinó també a comportat un canvi en el model d’equipament. El Casal de Ca l’Isidret es gestiona segons el Pla de Millora dels Casals Municipals de Barcelona, per una Comissió Gestora i per personal especialitzat, que junt amb el voluntariat del Casal, són els que portaran el pes de la gestió de l’equipament.

Vam obrir les portes el setembre del 2018 amb l’il.lusió de contruir un casal obert al barri amb activitats per a tots els públics i amb un programa d’activitats per a gent gran ampli i divers. La particpació dels usuaris/es en la construcció del projecte és una peça clau per ser un casal arrelat al barri i amb activitats que respongui a les demandes dels veïns i les veïnes.

Visita la seva pàgina web aquí