Què es cou a la Cuina Comunitària de Ca l’Isidret?

Una jornada per pensar com avançar juntes

El 15 de maig ens trobem a la Ca l’Isidret per conèixer la Cuina Comunitària, els col·lectius que la fan servir i per pensar com avançar juntes!

La Cuina Comunitària del Casal Ca l’Isidret és un espai obert al veïnat, col·lectius i entitats del districte de Sant Martí i ciutat. Un espai que facilita la dinamització socioeconòmica amb la finalitat d’alimentar la transició ecosocial, enfortint el teixit comunitari amb l’enfocament de l’ESS. Aposta per la sobirania, promovent un canvi cultural i d’hàbits cap a l’alimentació sana i sostenible, d’aprofitament i proximitat, defensa la seguretat alimentària, facilitant el dret a una alimentació́ adequada als sectors més precaritzats de la població. Actualment a la Cuina hi conviuen projectes que en fan ús estable i d’altres que la fan servir puntualment.

Escaleta de la sessió:

  1. Benvinguda
  2. Presentació dels projectes de la Cuina Comunitària
  3. Sessió de co-disseny per pensar juntes quines eines, estratègies i mecanismes es poden desenvolupar per a millorar el funcionament d’una cuina comunitària
  4. Posada en comú i debat final

Aquesta trobada la organitzem en col·laboració amb el El Casal de Ca l’isidret i al finalitzar comptarem amb un pica pica a càrrec del Menjador de comunitàri de Ca l’Isidret. L’activitat és gratuïta amb inscripció prèvia. Com sempre, té en compte que, si no t’has apuntat prèviament, en cas de canvis o cancel·lacions de l’activitat no podrem avisar-te.

Quan: dimecres 15 de maig de 18 a 20h
On: Ca l’Isidret (c/Josep Pla, 174)
Dirigit a: acte obert a tothom
Format: xerrada + taller
Inscripcions: a través d’aquest formulari

Amb el suport de:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *