MENJADOR COMUNITARI L’ISIDRET | SALUDABLE, SOSTENIBLE i ASSEQUIBLE 

Ca l’Isidret posa les estovalles i obre el seu menjador, un espai que nodreix la comunitat amb una alimentació saludable i sostenible, respectuosa amb la salut de les persones, el camp de proximitat (petites empreses i projectes de les economies solidàries) i el medi ambient, a un preu accessible.

El menjador comunitari s’emmarca en el projecte integral de cuina comunitària del Casal Ca l’Isidret que es va impulsar ara fa dos anys amb la finalitat d’obrir la cuina al barri, com a espai de relacions comunitàries, intergeneracionals i interculturals (reflectint la diversitat present al territori i la idiosincràsia de l’equipament: Casal de Gent Gran i Casal de Barri), espai de salut i cures, viver de projectes col·lectius amb un impacte social per al territori.
Des de la cuina del casal es van articular propostes de seguretat alimentària, és a dir d’accés a l’alimentació sana (Un plat a Ca l’Isidret) i de sensibilització, informació i capacitació bàsica al voltant de l’alimentació saludable i sostenible per treballar amb les comunitats la sobirania alimentària, tot impulsant accions de dinamització socioeconòmica del territori amb itineraris de capacitació ocupacional en auxiliar de cuina, dirigits a persones en risc d’exclusió social i vulnerabilitat ocupacional.

Amb l’obertura del menjador el projecte profunditza en el repte d’afavorir la seguretat alimentària dels barris, amb criteris de soberania, per a les persones així com els territoris. Ho fa oferint un menú diari, elaborat a partir d’aliments de producció ecològica, de proximitat i temporada, una proposta tancada amb dos plats, postres, aigua/ví i pa, a 7€.
De dilluns a divendres al migdia, amb dos torns de servei: de 13.30 a 14.30h i de 14.30 a 15.30h.


PASSA’T A CONÈIXER EL PROJECTE, L’EQUIP DE CUINA I TASTAR EL PRIMER MENÚ DEL MENJADOR A LA JORNADA D’OBERTURA, EL PROXIM DILLUNS 6 DE NOVEMBRE, DE 13.30 A 15.30H.
El menjador et convida a l’àpat d’inauguració! Els tiquets són limitats. Podrás buscar el teu a la barra del Casal Ca l’Isidret, la setmana del dilluns 30 d’octubre, de 10 a 13h i de 16 a 19h.

Fes salut i escull un dinar socialment responsable i solidari! Amb el teu àpat contribuiràs a la sostenibilitat del servei UN PLAT A CA L’ISIDRET, que reparteix àpats gratuïts a les persones del barri en situació de dificultats econòmiques i inseguretat alimentària.

ALIMENTA’T i MENJA SÀ, SOLIDARI I SOSTENIBLE!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *