(RE)Volta CE Júpiter, una ruta històrica pel barri

Aquesta ruta recorrerà els barris del districte explicant la història del CE Júpiter, i la de la realitat que l’ha envoltat durant la seva història al Poblenou i Sant Martí.

La història del Club Esportiu Júpiter al segle XX va de la mà de la transformació dels barris del Poblenou, La Verneda, La Pau i Besòs Mar al Districte Sant Martí: de la industrialització, de la Manchester catalana, en plena efervescència del moviment obrer i anarcosindicalista català, passant pel cop d’estat franquista, la postguerra i la repressió, a la transformació del territori, acollint a centenars de milers d’obrers i obreres vingudes d’arreu d’Espanya, l’especulació, les lluites veïnals dels anys 60, 70 i 80, fins arribar a l’actualitat.
El proper 16 de novembre a les 10 h a l’orxateria Tio Che del Poblenou es fa la primera ruta, apunteu-vos-hi a www.lesrevoltes.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *