Fotografia nocturna

Ja tenim aquí la nova exposició de fotografia a càrrec del Fotoclub Poblenou. Aquesta exposició, que ja està instal·lada al casal, recorre paisatges urbans que tenen un punt en comú, que són fotografies preses entre la posta i la sortida del sol.

” La nit dona sempre un joc de llums i ombres que sorprèn per la seva varietat, la seva intensitat i també, moltes vegades, per la seva espectacularitat. Però a més, permet jugar amb les llums fixes, però també mòbils, de vehicles en moviment o d’objectes que generen il·luminacions de diferents fonts i que hom pot, com aquell que diu, dibuixar a la foscor. “

No us perdeu la inauguració que farem d’aquesta exposició temporal, que tindrà lloc el 9 de setembre a les 19h, on assistiran els autors de les fotografies i parlarem del seu contingut.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *