Ets un manetes? Busquem voluntaris per obrir un punt de petites reparacions!

Ets d’aquelles persones que acaba reparant tot allò que s’espatlla a casa, i quan pots a casa dels teus amics i familiars? Vols aprendre a reparar coses i possar-ho en pràctica al casal?
A Ca l’Isidret, conjuntament amb els col·lectiu Restarters BCN volem que el casal esdevingui un punt on poder anar a reparar una torradora, un assecador, una minicadena, o algun aparell que necessita alguna intervenció petita per seguir allargant la seva vida. Per a fer-ho, volem que et posis en contacte amb nosaltres i ens diguis què ens podries oferir.

Per altra banda, el dilluns 16 de setembre, de 18 a 20 h, el col·lectiu serà amb nosaltres per poder reparar allò que els porteu, i parlar de com podem activar aquest espai de reparacions de Ca l’Isidret. Si us hi voleu inscriure, contacteu amb nosaltres o feu-ho al web www.restartersbcn.info

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *