Torna el teatre amb “El juego del ciervo y el antílope”

Aquest diumenge, dia 2 de juny, a les 18h, tornem a tenir el plaer de representar una obra al casal. En aquest cas, ens posem en mans de la companyia Res a Veure, que ens representaran l’obra “El juego del ciervo y el antílope”.

La història explica una situació d’una família de Texas. Tres generacions de dones que hauran d’afrontar un seguit de tragèdies amb l’ajut d’una dona molt especial que s’instal·larà a les seves vides. Sororitat, amistat, llaços familiars, la importància de perdonar-se a una mateixa i l’alegria de viure són alguns dels ingredients d’aquesta història. La direcció va a càrrec de
Sònia Espinosa i a la interpretació hi tenim Toñi López, Raquel Morán, Carolina Pau i Carme Sánchez.

Com ja és habitual al casal, l’entrada serà gratuïta amb entrada, que cal recollir al punt d’informació o reservar per correu electrònic a casalcalisidret@gmail.com. S’obrirà durant l’obra una taquilla inversa per poder aportar en funció de les voluntats de cadascú. L’obra es realitzarà a la sala d’actes, i s’hi accedirà excepcionalment per l’entrada del carrer Paraguai. Esperem que vingueu totes i tots, i poder disfrutar en comunitat del millor de la cultura de proximitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *