I Assemblea Oberta de Ca l’Isidret

El proper dimarts 7 de maig realitzarem la primera asssemblea oberta de Ca l’Isidret. Aquesta assemblea, després d’un any i mig d’activitat del casal, ha de servir a veïnes i veïns per conèixer quins projectes, tallers, col·lectius i entitats tenim al casal, quines activitats hi fem, quines idees tenim i com ens organitzem.


Per altra banda, també volem que diguis la teva, que aportis el teu granet de sorra i la teva idea per al casal, com sempre hem dit, el casal l’hem d’omplir entre totes i tots amb activitats per tots els gustos.

Vine i convida-hi els teus amics, amigues, veïns i veïnes i vine-hi a dir la teva, encara tenim molt a fer i a millorar per convertir Ca l’Isidret en un espai que transformi i millori el nostre barri.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *