TOC TOC | Quan el teatre pica a la porta (Crònica)

Ja portem un any i alguns mesos des que el casal va obrir les seves portes per oferir tot tipus d’activitats pels nostres veïns i veïnes. Una de les activitats que no havíem programat, tot i que ens moríem de ganes de fer-ho, era una obra de teatre.

El desig era compartit, el veïnat també tenia ganes de teatre i ho va demostrar omplint la sala d’actes en les dues sessions, de dissabte i de diumenge, amb una grandíssima entrada i les ganes pròpies dels grans esdeveniments. Mitja hora abans de les sessions, una cua omplia la cantonada dels carrers Paraguai i Josep Pla. Ja sabeu que al casal sempre hi ha una cadira més per vosaltres, i ningú es va quedar sense seure.

L’obra de teatre, que ens situa en una sala de teràpies on sis pacients de diversos trastorns es veuen obligats a gestionar la teràpia d’una forma poc ortodoxa, va connectar amb el públic des del primer moment, despertant reaccions de tot tipus i fent entrar als assistents de ple a la sala. La companyia La Portàtil, poblenovina de naixement i membres del casal de barri de Bac de Roda, encarregada de representar l’obra, sortia cansada però satisfeta d’haver transmès, com bé saben, la passió pel teatre i la representació teatral.

I és que Ca l’Isidret ha de ser això, un espai que desperti el veïnat, que el faci sensible a la lectura, a la poesia, a la literatura, al teatre, a la reivindicació i en definitiva al fet social. Que ens connecti amb el món i que ens connecti entre nosaltres, entre generacions, entre orígens i entre gustos diferents. És per això que sortim satisfets d’aquesta sessió i amb ganes de seguir proposant activitats tan estimulants com aquesta, quan el teatre pica a la porta l’has d’obrir de bat a bat!

1 thought on “TOC TOC | Quan el teatre pica a la porta (Crònica)”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *