Assemblea oberta. Com impulsarem la ràdio al barri?

Al casal tenim el privilegi de disposar de tot un material semiprofessional de ràdio. Precisament amb aquest equip, tenim la intenció d’impulsar projectes de ràdio amb totes vosaltres: les que en sabeu més i les que en sabeu menys de ràdio i comunicació. Volem que la ràdio serveixi per explicar les coses que passen al barri, les entitats i col·lectius que en formen part, les activitats que s’hi realitzen, les històries que entranya i la història que l’ha construït. Per aquest motiu us convoquem a assistir-hi el proper dilluns dia 18 de març a les 18h. Que sigui compartint les nostres motivacions i interessos i veient qui som i què volem, que decidim la forma de la ràdio.

Entre totes i tots, fem de la ràdio del nostre barri una realitat. Posem-hi la il·lusió necessària i transmetem-la per les ones per contagiar tot el barri d’aquest nou mitjà. Som-hi!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *