Restart party, reparem el que tenim a casa.

Com algunes de vosaltres ja sabeu, a Ca l’Isidret hem apostat des de l’inici per activitats, tallers, xerrades i exposicions que tenen a veure amb el reaprofitament de materials i aliments, reducció de residus, economies sostenibles i reparació d’electrodomèstics o materials que podem tenir a casa nostra o al nostre casal. Sabem que reparar les coses del nostre entorn és més econòmic per nosaltres, i que alhora ens apropa a un model de consum més sostenible i allunyat del consumisme cada cop més instal·lat a les nostres vides.

És per això, que aquest dijous comptarem amb els Restarters Barcelona per realitzar una de les seves Restart Party. Una activitat en què podràs portar un dels teus electrodomèstics espatllats o avariats i reparar-lo tu mateix amb l’ajuda dels Restarters. D’aquesta manera, no només podràs tornar a casa amb un electrodomèstic com nou. A més que hauràs après com el pots reparar tu mateix la propera vegada.

Si teniu clar que hi voleu assistir amb un electrodomèstic per reparar, podeu fer-ho  a la següent direcció. 

4 thoughts on “Restart party, reparem el que tenim a casa.”

  1. Hola tengo una maquina de coser familiar de esas pequeñas y me gustaría que funcionará otra vez

  2. Molt bon dia!
    Voldria reparar una planxa, em podeu informar de què i ocm ho haog de fer si us plau?
    Moltes gràcies!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *