Exposició d’Azagra y Revuelta: La presentem el dimarts 5 de març

Els i les més habituals al casal ja haureu vist que la darrera setmana s’ha instal·lat al casal l’exposició de fotografies d’Azagra y Revuelta. Aquesta exposició, és un mirall de la trajectòria d’aquests artistes al llarg dels darrers 40 anys, que són alhora mirall de lluites i anècdotes polítiques dels darrers cicles a la ciutat de Barcelona El proper dimarts 5 de març, a partir de les 18.30, podrem comptar amb els autors Carlos Azagra i Encarna Revuelta, que ens explicaran les anècdotes i els contextos dels dibuixos que tenim exposats, i podrem aprofundir en l’exposició i en l’obra d’aquests dos autors carismàtics i característics del nostre districte i de la nostra ciutat.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *