Punt d’assessorament jurídic, fix i gratuït

Has de fer alguna gestió i no saps ni per on començar? Tens dubtes sobre alguna qüestió jurídica? Vols saber què pots reclamar a qui en qualsevol àmbit? Sovint tenim dubtes jurídics sobre quelcom que ens ha passat amb els rebuts o l’assegurança de la llar, una herència, els nostres drets al lloc de treball, com a consumidors o en algun àmbit on no hem tingut una experiència semblant anteriorment. En aquests casos, sovint no anem a consultar un advocat per falta de temps, perquè pensem que ens sortirà molt car o perquè creiem que no n’hi ha per tant.

Per resoldre aquestes qüestions Ca l’Isidret hem obert un punt fix d’assessorament jurídic on podràs resoldre aquest i d’altres dubtes posant-te en mans d’una professional. A càrrec de l’advocada Sara Vera, advocada de l’Il·lustre col·legi d’advocats de Barcelona, i advocada del barri, hem obert un punt per a que pogueu consultar qualsevol tema, sense cita prèvia, i en cas que sigui necessari acabar-vos posant-vos a les seves mans. Una consulta gratuïta que pot ajudar-nos molt en el nostre dia a dia, i de la qual disposem cada setmana des d’aquest mes de febrer.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *