Veniu a l’espai de joc infantil!

El casal és de totes i tots, també de la canalla, i darrerament hem estat treballant perquè ells i elles tinguin un lloc acollidor on venir a passar les tardes, i en el cas dels més petits, el matí. Després de demanar-vos les joguines que no utilitzàveu a casa, i de rebre’n moltes i molt boniques i divertides, només ens calia posar fil a l’agulla i començar a fer funcionar aquest espai.  Per això, amb els veïns i veïnes del barri hem creat un espai de joc infantil al primer pis, perquè hi passeu les hores amb els infants, conegueu altres famílies i ens ajudeu a millorar-lo i treballar-lo cada dia una mica més.  Ajuda’ns a fer-lo, participa-hi!

L’espai obre de dilluns a divendres de 10 a 13h i de 16.30 a 20.30h, és a dir, tot el temps que està obert el casal, deixant un petit marge després d’obrir i abans de tancar per poder-lo adequar i netejar. Properament farem millores a l’espai i organitzarem trobades per a les famílies, i també tenim pensat fer un mercat d’intercanvi de roba i material per a nens i nenes petites, us mantindrem informades, però estigueu atents, passeu i pregunteu tot allò que desitgeu. Salut i joc!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *