“TOC TOC”, teatre al casal

Per primera vegada al nostre casal des de la seva recent inauguració, els propers dies dissabte 9 i diumenge 10 de març comptarem amb la companyia el portàtil per realitzar l’obra de teatre TOC TOC. Ens fa molta il·lusió comptar amb una obra de teatre com aquesta per iniciar-nos en aquest món i disfrutar, en família o amb els amics, d’aquesta comèdia amb compromís social.

I és que TOC TOC, com ens explica la companyia, “és una comèdia que ens parla de la diferència, de la tolerància i sobretot de la importància dels grups socials, com a principals eixos de canvi, capaços de millorar tant el nostre paisatge extern, com intern. En clau d’humor, ens va reflectint en les nostres manies i limitacions, en la nostra necessitat de ser acceptats pels altres. També, i en particular, en com necessitem els altres per créixer i avançar, sent aquests “altres” el nostre primer reflex”.

Entrades lliures a recollir al punt d’informació, es farà taquilla inversa abans i després de la funció.
Durada: 1 hora i quaranta minuts / Espectacle en castellà sense intermedi

Repartiment (per ordre d’aparició): Roger Masdefiol, Núria Forcada, Encarna Perales,
Núria Martí, Laura Forcada, Estefania Sasot, Gabriel Calçat
Direcció: Aída Moraga

1 thought on ““TOC TOC”, teatre al casal”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *