Balladona: Un espai de dansa obert per a dones

Us anunciem una notícia que ens fa molta il·lusió. El projecte Balladona, un projecte comunitari referent pel Poblenou, s’instal·la a Ca l’Isidret per obrir un espai per a dones de totes les edats i origens que tinguin ganes de ballar, de passar una estona en companyia i de compartir una experiència diferent. Actualment s’està realitzant en dissabtes al matí. Teniu les properes dates al cartell adjuntat a la notícia. Si voleu apuntar-vos-hi contacteu amb tallersballadona@gmail.com o amb nosaltres mateixos i realitzarem la inscripció. A ballar!

4 thoughts on “Balladona: Un espai de dansa obert per a dones”

  1. Hola;
    Em podeu informar de les classe de ball o Zumba , vaig veure que el dimecres a les 20:O0 aprox feien algun. Tipu de ball

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *