Assessorament educatiu i psicològic a famílies amb Anoe

L’associació per a la No Exclusió Anoe –Llicasaj-  col·labora amb el casal de Ca l’Isidret oferint una hora gratuïta d’assessorament psicologic per a families amb infants, cada dimarts a partir de les 16 h i fins les 20h, cal inscripció prèvia al correu calisidret@eixpereiv.org explicant una mica què necessiteu parlar amb la psicologa Ester.

Oferirem atenció i assessorament educatiu i psicològic a famílies.

Si necessiteu orientació en temes com por ser: dificultat d’aprenentatge, dubtes sobre criança i educació dels vostres fills i en general dubtes com a pares i mares, hem obert una hora de consulta gratuïta per a totes aquelles famílies que ho necessitin.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *