El grup de consum ecològic del casal, en marxa!

Ja hem iniciat el que ha de convertir-se en una nova cooperativa de consum al barri. Tres veïnes del barri van recollir la primera cistella ecològica del casal de Ca l’Isidret! Després de xerrades formatives i activitats al voltant d’aquesta activitat, ahir algunes cases del barri van poder sopar menjar ecològic i de proximitat. La intenció és rebre aquestes cistelles cada dos setmanes, i constituïr un grup de persones que en gestionin la continuïtat. Si t’interessa aquest model de consum contacta’ns, t’afegirem al grup! Les properes cistelles les rebrem el dijous 24 de gener i cada dues setmanes.

2 thoughts on “El grup de consum ecològic del casal, en marxa!”

  1. Us felicito per la iniciativa de cistella ecològica.
    Què haig de fer per poder optar a una cistella?
    Moltes gràcies,

    ADriana Campi

    1. Hola Adriana, moltes gràcies per comentar. Ja som un grup de 12 persones que rebrem la cistella cada dos dijous, si ens escrius a casalcalisidret@gmail.com amb el teu nom, cognom i telèfon t’afegim al grup i comences a rebre-la la setmana vinent!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *