“La Caseta amb rodes” creix!

JA TENIM NOU DIA DE LA CASETA AMB RODES, A MÉS DE SORTIR ELS DIVENDRES COM SEMPRE, ARA TAMBÉ LA TROBAREU AL PARC CADA DIMECRES, DE 10.30 h a 12.30 h.

La Caseta amb rodes ja ha fet un any! Va començar a sortir un cop per setmana al parc infantil de la plaça de Zenòbia Camprubí (c. Paraguai amb c. Maresme, al costat de la petanca). I ara segueix creixent i la podrem trobar un parell de cops per setmana.

Però què és la Caseta amb rodes? És un servei de suport a la criança que ofereix una estona per jugar, parlar, observar, escoltar-nos i pensar conjuntament en un parc públic del barri amb l’acompanyament d’un equip de professionals de la petita infància. Podríem dir que és un espai familiar a l’aire lliure i amb un funcionament molt obert.

L’entenem com un servei de dinamització comunitària i de suport a les famílies del barri durant l’etapa de criança de la mainada més petita de la família. I com a tal, és d’accés lliure i gratuït.

Com va néixer? Com a projecte, va sorgir arran de la pandèmia amb la voluntat d’oferir un espai de trobada de proximitat, que ens ajudés a trencar i a superar l’aïllament al qual és fàcil de caure a causa de la dedicació a la criança.

El seu inici va ser possible gràcies a un grup de professionals voluntàries i la col·laboració de Ca l’Isidret i de la Taula Eix Pere IV, però també gràcies al recolzament del Pla de Desenvolupament Comunitari del Poblenou i, actualment, de vila Veïna.

A qui s’adreça concretament i què ofereix? S’adreça als infants de 0 a 3 anys que no estan escolaritzats i a les seves famílies. Als infants, els permet començar a socialitzar amb altres nens i nenes en un entorn segur, amb la companyia dels adults que coneixen i amb els quals tenen vincle. Aquesta trobada de característiques tan senzilles els ajudarà a preparar-se per a la separació progressiva i saludable i la posterior anada a l’escola bressol o a l’escola.

Als adults acompanyant, els ofereix la possibilitat de trobar-se a l’aire lliure amb altres famílies. També podran observar el joc dels infants des de la tranquil·litat, gaudir d’una estona de descans en companyia d’altres pares i mares i tenir la possibilitat de compartir inquietuds amb l’acompanyament de professionals experts en l’etapa de la petita infància. Els aporta, doncs, un moment per parar, per compartir, per parlar i pensar en companyia dels altres. La confidencialitat i el respecte a les experiències i a les opinions dels altres són dues premisses essencials.

A més dels recursos que el parc infantil públic ofereix en si mateix, “La Caseta amb rodes” porta diferents joguines i propostes complementàries que posa a disposició de tots els infants. La utilització d’aquests recursos comporta adoptar petites pautes molt bàsiques orientades a fomentar el respecte i la convivència, però també el desenvolupament de l’autonomia dels infants.

Quan podem trobar la Caseta amb rodes? Actualment  funciona dimecres i divendres al matí, de 10.30 h a 12.30 h. No cal cal inscripció prèvia i les famílies poden venir i marxar quan vulguin i estar-s’hi tanta estona com desitgin.

Si plou o fa mal temps, podreu trobar la Caseta a l’interior del casal de Ca l’Isidret perquè hi pugueu seguir venint.

Si necessiteu posar-vos en contacte amb les professionals de la Caseta amb rodes o voleu més informació, podeu contactar amb nosaltres a través d’aquest correu: lacasetaambrodes@gmail.com. o d’instagram: lacasetaambrodes.

ENS FARÀ MOLTA IL·LUSIÓ QUE ENS VINGUIS A TROBAR AL PARC! T’HI ESPEREM!

9 thoughts on ““La Caseta amb rodes” creix!”

 1. És una meravellosa iniciativa. Moltes gràcies per pensar en els petits.

  El meu fill va a l’escola bressol. Sería molt interessant que la caseta estigues disponible algun dia festiu. Per poder passar una estoneta. Potser un cop al mes o al trimestre.

  Disculpeu l’atreviment i gràcies

 2. hola, pots confirmar si actualment només és a la plaça de Zenòbia Camprubí o també a altres localitats?

  1. També pots trobar la Caseta amb rodes a Badalona:
   – dimarts a la plaça de la II República (barri de Lloreda)
   – dijous a la plaça de les Palmeres (barri de Llefià)
   En el mateix horari que a Barcelona: de 10.30 a 12.30 h.

 3. Bon dia.

  El mes d’Agost també hi sou els dimecres i divendres a St Martí de Provençals?

  Moltes gràcies.

  1. Hola Olga!

   A l’agost no es realitza la Caseta amb Rodes. Lamentem les molèsties que això pugui ocasionar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *