Curs gratuït de manipulació d’aliments!

El dijous dia 28 d’Octubre a les 11h tenim un curs interessant gratuït de manipulació d’aliments.

El manipulador d’aliments és aquell que, per raó de la seva activitat laboral, té contacte directe amb els aliments durant la seva preparació, fabricació, transformació, elaboració, envasat, emmagatzematge, transport, distribució, venda, subministrament i servei.

Aquest curs es fa perquè a partir de novembre al casal hi haurà un projecte de cuina solidària/menjador solidari que agafa un tarannà similar al menjador social gregal, repartint menjar per la zona de Can Ricart. Aquest projecte té una durada aproximada d’uns dos anys i comença ara. És un projecte conjunt de l’ONG Nutrició Sense Fronteres, la Cooperativa la Fàbrica i la Taula Eix Pere IV. També el projecte preveu fer un menú social que es podrà degustar al mateix casal o per un mòdic preu podrà endur-se’l a casa, o en cas de tenir dificultats de mobilitat se li portaria a casa.

El projecte també té en compte en un futur la realització de tallers, xerrades i càpsules relacionades amb la cuina.

Si ets una persona interessada en fer servir la cuina del casal en algun moment, ja sigui en forma de taller o per cuinar, tingues en compte que demanarem aquest certificat, atès que el mateix curs està pensat amb la cuina del casal en ment.

Inscripcions a:

WhatsApp: 623463452
Instagram: @casalcalisidret
Correu electrònic: casalcalisidret@gmail.com
O presencialment al casal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *