Reactivem el casal

Ca l’Isidret es reactiva! Aquests mesos hem estat fent activitats a distància per mantenir-vos connectats entre vosaltres, en moviment i ben informats i informades de tot. Ara tenim ganes de retrobar-nos amb el veïnat i seguir fent comunitat al barri. Per això ens reactivem!

Com ho fem?

Com que el virus dels nassos segueix entre nosaltres, hem d’extremar les mesures de seguretat, per això de moment no obrim al públic en general, sinó per activitats programades i d’entitats que en vulguin fer us demanant cita prèvia a les nostres vies de contacte.

Puc venir al casal a passar la tarda?

De moment no podem obrir ni espais comuns ni la cafeteria, és per això que no podeu venir a fer us del casal com a espai de trobada en les properes setmanes. També resta tancat l’espai de joc i l’activitat presencial del Casal de gent gran.

Necessitem fer us del casal, podem venir?

Si voleu fer qualsevol activitat al casal, només ens heu d’escriure a casalcalisidret@gmail.com i dir-nos quina activitat seria, en quin horari i quantes persones hi assistiran, perquè us puguem ubicar en algun dels espais del casal.

Quins projectes es reactiven?

Els projectes que es reactiven son:
La cuina del Menjador gregal
La biblioteca de les coses
La isidreta Ràdio
La atenció psicològica a famílies d’Anoe
Els dos grups de consum ecològic de verdures de Ca l’Isidret

Quines mesures hem de prendre?

Desinfecteu-vos les mans a l’entrar al casal, i mantingueu en tot moment la distancia de seguretat. Podeu preguntar al personal de l’entrada on es realitza la vostra activitat o accedir-hi directament, fent cas de les indicacions que trobareu.

Quines activitats més puc fer?

Al casal seguim fent activitat a les xarxes i a distància, al nostre canal de youtube i al web podeu trobar tot d’activitats per a fer a distància. https://youtube.com/channel/UCEJlkWoSwjdhqCB4MIglxIA/videos?view_as=subscriber…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *