Ajudem-nos, fem xarxa. Jornades d’assessorament obertes al veïnat

Els dies 12, 13 i 14 de maig, la Xarxa de Suport Mutu del Poblenou i Ca l’Isidret organitzem unes xerrades amb l’objectiu d’informar i resoldre dubtes en 3 àmbits diferents, laboral, psicològic i sanitari.

Dimarts 12 de maig:
Han fet un ERTO a la teva empresa? T’han demanat que et redueixis les hores? Necessites saber quins drets tens? En parlarem amb Ana Abrain i Quim Espanyol, advocats laboralistes del Poblenou, i resoldrem els vostres dubtes en directe.

Dimecres 13 de maig
T’has trobat amb problemes per gestionar una situació familiar? Vius situacions d’estrès, ansietat, tristesa o irritabilitat durant aquesta situació de confinament? Amb el grup de suport emocional de la xarxa de suport, i Lola Espinosa, d’Anoe, us assessorarem i us donarem alguns consells per passar aquestes setmanes.

Dijous 14 de maig:
Has de fer una gestió al CAP i no saps com funciona a dia d’avui? Saps com contactar amb la teva metgessa/infermer/treballadora social de capçalera durant la crisi del COVID? Com has de reaccionar si sospites que tens símptomes de tenir el virus? Aquests dubtes i els que desitgeu traslladar al personal sanitari els podeu resoldre en directe el proper dijous.

TENIU PREGUNTES PER ALGUNA DE LES XERRADES? Traslladeu-nos-les, d’això es tracta! Deixa-ho als comentaris del vídeo, envia’ns-ho a casalcalisidret@gmail.com o a qualsevol de les vies de comunicació de la Xarxa de Suport Mutu del Poblenou, i els resoldrem en directe.

Us deixem el link de la xerrada: https://youtu.be/fmb8yrODQeE

Entre totes, FEM XARXA.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *