Iniciativa #AjudemElCampDesDelBarri


La crisi del Coronavirus ha afectat també a la pagesia i a la xarxa de petits productors del camp. Molts dels productes que preparaven per menjadors escolars, restaurants o mercats de pagès no es poden distribuir i s’han reduït molt les comandes i els ingressos. No podem deixar caure la pagesia que treballa i té cura del camp i volem donar-los suport.

La millor manera de donar suport a la pagesia és consumir els seus productes. Les cooperatives de consum són grups de persones que s’organitzen per comprar de forma conjunta i directa els seus aliments directament dels pagesos. Al barri en tenim moltes de cooperatives! Creiem que ara és el moment de sumar-se a una i cooperativa i que ajudar molt a través del teu consum.

Ajudem el camp des del barri

Omple el formulari i nosaltres t’ajudem a triar una cooperativa de consum del teu barri.🏘️#AjudemElCampDesDelBarri

Link per accedir al formulari per formar part d’una cooperativa de consum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *