Comunicat | Casal tancat per precaució

En consonància amb la decisió de l’Ajuntament de Barcelona, i amb la voluntat reforçar la protecció de les persones grans i vulnerables davant del COVID-19, el casal de Ca l’Isidret quedarà tancat almenys fins el 27 de març.
Aquest tancament afecta tots els tallers i les activitats, l’obertura de la cafeteria, la perruqueria, l’espai familiar, l’espai de joc de taula i la biblioteca de les coses. Queden també suspeses les activitats programades pel casal i les entitats en el període indicat.
Puntualment, algunes entitats podran fer us del casal per realitzar activitats a porta tancada. També queda garantida la cuina del Menjador Gregal. Disculpeu les molèsties ocasionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *