Inauguració de la Biblioteca de les coses!

Benvolgudes i benvolguts,

Tenim el plaer de convidar-vos a la Inauguració de la Biblioteca de les Coses de Sant Martí, que se celebrarà el divendres 24 de gener de 18.30 a 20.30 al Casal de Ca l’Isidret.Serà una festa d’inauguració d’un projecte pioner a Catalunya i a l’Estat espanyol. Les persones que assistiu podreu inscriure-us a la Biblioteca de les Coses per gaudir ja del préstec dels objectes que tenim disponibles. També hi haurà zona de photocall i dinàmiques per conèixer els objectes. Hi haurà música i un petit pica pica per amenitzar l’acte.
Què és la Biblioteca de les Coses?Cada vegada més, les persones ens hem acostumat a acumular objectes a casa que gairebé no fem servir però ocupen espai, costen diners i acaben esdevenint residus.
Per posar un exemple, un trepant s’utilitza de mitjana 13 minuts durant la seva vida útil. En general, les eines elèctriques d’ús domèstic només són utilitzades el 10% del temps per al que han estat dissenyades.
Per això ens vam plantejar què passaria si, enlloc de que cada persona comprés aquestes coses que fem servir només de tant en tant, les poséssim en préstec per un conjunt de persones.
És així com ha nascut la Biblioteca de les Coses al districte de Sant Martí, un espai de préstec d’objectes  i on s’organitzaran tallers i activitats. La iniciativa ha estat impulsada per les entitats Nusos cooperativa i Rezero i un grup de veïnes voluntàries del barri de la Verneda i la Pau. El projecte compta amb el suport de l’Agència de Residus de Catalunya, l’Àrea Metropolitana de Barcelona i de l’Ajuntament de Barcelona.

Desitgem de tot cor comptar amb la teva  assistència per celebrar la seva inauguració!
Confirma la teva assistència a info@bibliodecoses.cat
Inauguració de la Biblioteca de les Coses de Sant Martí
Dia: 24 de gener
Horari: de 18.30 a 20.30h
Lloc: Ca l’Isidret
Adreça: Carrer de Josep Pla, 174

1 thought on “Inauguració de la Biblioteca de les coses!”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *