Setmana del llibre, del 8 al 12 d’abril

S’acosta la diada de sant Jordi i al casal tenim ganes d’escalfar motors i proposar lectures de cara a aquesta data. Amb aquest objectiu, hem pensat una programació de lectures, diverses i plurals, sobre temàtiques que poden interessar a edats, públics i mirades ben diferents.

Dilluns, comptarem amb una presentació del darrer llibre d’un historiador que ja havia fet una altra presentació al nostre casal, l’Enric Hernández March. En aquest cas ens presentarà el llibre “Barcelona, Anatomia històrica de la ciutat”. Un llibre que presenta, des de la perspectiva històrica, la nostra ciutat a partir dels detalls de la vida quotidiana.

Dimarts 9, tindrem una proposta molt especial, una proposta que combina la degustació de vins i xocolates amb un recital de cites i aforismes a càrrec de David Palau. Podreu activar tots els sentits i disfrutar d’una activitat estimulant i deliciosa. Apunteu-vos-hi per 6 euros i disfruteu d’aquesta activitat.

Dimecres 10 l’activitat escollida és una presentació d’un llibre sobre una història sovint silenciada i molt necessària de posar al centre. El llibre Dones Rebels, d’Aina Torres, ens presenta vint-i-dues dones de la nostra geografia que van prendre partit per enderrocar els murs del patriarcat.

Per altra banda, dimecres 10 d’abril també us oferim un debat que de ben segur interessarà a les famílies amb infants en edat d’escolarització, en el que parlarem i debatrem sobre les lectures infantils escolars.

Per últim, un llibre sobre un tema que darrerament ha tingut força ressò als mitjans de comunicació. “Sólo tú me tendrás”, de Toni Muñoz, ens explica els crims, gelosies i mort a la Guàrdia Urbana. Un relat que ens explica els detalls del crim del pantà de Foix, i que aprofundirem el divendres 12 d’abril a les 19h amb la dinamització de Joan Morte, que acompanyarà l’autor en la presentació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *