Primer mercat de roba de segona mà per infants i nadons

El proper dissabte 6 d’abril, l’espai de joc per a infants i famílies sortirà al carrer per impulsar una iniciativa de barri orientada al reaprofitament. Tots i totes tenim un amic o familiar, o nosaltres mateixos, que té roba de nens o nadons que ja no fem servir, perquè els petits de casa han anat creixent o per algun altre motiu. Si ens ofereixes aquestes peces de roba, les posarem a un preu simbòlic en aquest mercat de roba per poder autogestionar les despeses de l’espai de joc infantil del casal.

Comptarem amb alguns tallers per la canalla que no podem avançar encara, i disposarem de paradetes dinamitzades per les persones voluntàries de l’espai familiar. Veniu-hi a passar el matí, participar dels tallers, relacionar-vos amb les altres famílies, i també podeu aprofitar per preguntar per com funciona l’espai familiar, per apuntar-vos a aquest espai que tant èxit ha tingut al barri i entrar a formar-ne part activa.

4 thoughts on “Primer mercat de roba de segona mà per infants i nadons”

  1. Hola, tengo ropa en buen estado pero de adulto, que ya no usamos. Hay alguna posibilidad de donarla?

    1. Hola Victoria, muchas gracias por el comentario. La ropa para adultos la recogemos por las tardes, y la entregamos al comedor solidario Gregal, que la reparte entre los usuarios de su centro que tengan esa necesidad.

  2. Hola, la roba per nens, nadons y les joguines quin dia i l’horari en que les podria portar?

    1. Bona tarda Vanessa, tenim un punt just a l’entrada, i podries portar-les de 9.30 a 13.30 i de 16 a 21h. Moltes gràcies!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *