Presentació de llibre: “Y la vida sigue”, d’Isabel Barjacoba

Si t’agrada la cultura escrita, i t’agrada tant la prosa com la poesia i voldries trobar un llibre que fagi un teixit amb ambdues, estàs de sort!

El dia 7 de Juny, al Casal, presentem “Y la vida sigue”, d’Isabel Barjacoba:

Un poemari novelat que reflecteix la vida de la Paula, una amiga de l’autora. Després de viure unes experiències molt doloroses, narra les seves lluites i esforços per curar ferides. Amb el cor fet miques, però entenent que no hi ha cap alternativa, lluita per tornar i mirar la vida amb il·lusió.

Isabel Barjacoba, Funcionària de Carrera, va estudiar Sociología, (UNED). Autora del llibre de poemes i prosa “El gran paseo de la vida, el fluir de los sentimientos”. (Ed. Círculo Rojo 2019). “Una orquídea para mamá”, (Seleccionada, IV Certamen Relato Insólito, Asociación de Mujeres Creativas del Vallès, 2019). “Triste final”, (Finalista, IV Concurso de poesía “HAIKUS”, Diversidad Literaria 2020). “Lanzando un SOS”, (Finalista, VII Concurso de poesía “Poetas nocturnos”, Diversidad Literaria 2022). Així com altres poesies i relats relacionats, seleccionats i publicats en antologies i revistes literàries.

Aquesta activitat és gratuïta i no requereix inscripció, tot i que la recomanem.

Com sempre, ens veiem al casal!

2 thoughts on “Presentació de llibre: “Y la vida sigue”, d’Isabel Barjacoba”

  1. He tingut el plaer de llegir els dos llibre de l’escriptora Isabel Barjacoba, són d’una gran profunditat i sensibilitat amb un llenguatge entenedor que arriba a l’anima.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *