3a Sessió de la universitat arreu – Sant Martí Rural, Sant Martí Industrial

Ens acostem al final d’aquestes sessions de “La Universitat Arreu” que AFOPA ens ofereix al Casal Ca l’Isidret. En aquesta ultima sessió, l’escriptor Jordi Corominas ens parlarà del municipi de Sant Martí de Provençals que agregà a Barcelona el 20 d’abril de 1897.

Aquest constitueix el 38% de la capital catalana, amb un territori molt dividit entre una part rural, de mica en mica desapareguda i sempre en perill, i una altra industrial sorgida al segle XIX, quan el Poblenou i els seus voltants esdevingueren el principal centre industrial del país, fins al punt de ser conegut com el Manchester català per la seva importància fabril.


Aquesta xerrada es fa el 21 d’octubre al Casal Ca l’Isidret, a les 18.30

Requereix inscripció i és gratuïta!

Com sempre, per a inscriure-us:

WhatsApp: 623 46 34 52
Telèfon: 93 305 12 04
Correu: calisidret@eixpereiv.org

Ens veiem pel casal! 🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *