Estrenem programa a La Isidreta Ràdio, benvingudes a “El Casal Informa”.

Des del casal volem compartir amb vosaltres les novetats del casal, així com de les entitats, serveis, projectes i altres de l’entorn del casal. És per això que a partir d’ara impulsem un nou programa de ràdio que parlarà d’aquests temes.

Ja teniu disponible a iVoox i Spotify el primer programa, on participa la regidora de salut de l’ajuntament de Barcelona, Gemma Tarafa. La Gemma ens explica el servei Konsulta’m així com el servei Konsulta’m +22. El Jordi, un dels tècnics dinamitzadors del Casal Ca l’Isidret ens explica també el servei comunitari d’assessorament psicològic que es pot demanar de manera gratuïta al Casal.

Esperem que us agradi!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *