Pel dia internacional de la dansa: IRIS Flamenco al Casal!

El dia 29 d’abril, dia internacional de la dansa, teniu un esdeveniment al casal que no us podeu perdre.

Iris Flamenco, projecte d’Irene Zuzaga i d’Isabel Rivera, que en aquest cas són acompanyades per Óscar Soriano a la guitarra. Iris Flamenco és una creació artística de les que van ser companyes d’estudis del “Flamenco” a Sevilla, que es retroben a Barcelona per a crear el projecte. Representen el flamenc tradicional de tablao afegint noves pinzellades melòdiques gràcies al só de la viola, els moviments, la poesía i la inspiració musical d’altres cultures, arribant a l’ànima de l’espectador.

L’espectacle comença a les 19h i és gratuït, i no cal inscripció. Tot i així, per assegurar un seient el dia de l’espectacle, suggerim que ens envieu un WhatsApp al 623 46 34 52 o un correu a calisidret@eixpereiv.org

Ens veiem pel casal! 😀

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *