Riure, plorar, viure el teatre! Nou taller de teatre!

El Casal de Ca l’Isidret aquest any presenta entre la seva oferta cultural un taller de teatre que es posa en marxa a partir del 10 de Gener de 2022. Será dirigit pel director i dramaturg Rolando Vásquez, qui serà l’encarregat de donar el tret de sortida a aquesta iniciativa que espera es consolidi dins els tallers que es fan al casal.

El teatre és una eina per a explorar i indagar en les habilitats creatives dels que siguin part del grup. Tanmateix, la idea és generar un equip al final del procés que es pugui consolidar a través d’una mostra final. El que és en si mateix l’ànima de l’art teatral.

Es així com des del casal s’anima a tothom que vulgui apuntar-se a formar part d’aquest grup que tindrà com a objectiu principal desenvolupar el plaer i el joc escènic.

El preu són 60€

Inscripcions:

C/ Josep Pla, 174

Whatsapp: +34 623 46 34 52

Instagram/Facebook: @casalcalisidret

Twitter: @ccalisidret

Correu electrònic: casalcalisidret@gmail.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *