Ballem? Apunta’t a Tango Argentí, a partir del gener al Casal!

El Tango Argentí és conegut per la seva subtilesa i sensualitat.Però també per la seva creativitat, dinàmica i comunicació universal.Aprendrem a moure’ns al ritme de les orquestres clàssiques així com de les tendències més modernes.Pas a pas i coneixent la dinàmica i comunicació desenvolupada pels mestres, des dels moviments més tradicionals fins als més moderns.Sempre sentint-nos còmodes i lliures per expressar-nos en aquest ball de possibilitat infinita, tot descobrint punts en comú amb altres balls de improvització com el swing o el blues.

Aquest curs el realitzarà Sergio Montesinos, qui es va iniciar en el ball de saló l’any 1994, i va descobrir que el ball forma part de la seva essència com a persona. Poc després va descobrir el Tango Argentí, i allò ja va ser un amor a primera vista. A partir de llavors es va formar en dansa i va viatjar a Buenos Aires durant 5 anys per a impregnar-se de la essència d’aquest art, i per formar-se amb tots els mestres i ballarins que va poder trobar. Els seus principals mestres són Ester i Mingo Pugliese, i més recentment, cal destacar, Pablo Verón. Com a altres influències pel seu ball cal destacar a Gustavo Naveira y Mariano Chicho Frumboli.
El seu propòsit com a mestre de tango es combinar la essència amb la dinàmica més moderna per a fer del tango una experiència única, més enllà de clixés i de tradicions sense sentit.
El Sergi ha participat en diversos festivals i events relacionats amb el Tango, i té experiència com a professor de Tango, Balls de Saló i Swing .

Es realitzarà els divendres, de 18 a 19h, al Casal de Ca l’Isidret.

Inscripcions a partir del 14 de Desembre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *