Ca l’Isidret acull l’exposició itinerant sobre el “Pacte del Temps”

Aquesta mostra itinerant arriba al Casal Ca l’Isidret, on es podrà veure fins al 14 d’octubre, i el dia inaugural hi tindrà lloc una xerrada a càrrec de Xavier Peralta, consultor i formador en matèria de reforma horària

El Casal Ca l’Isidret (Josep Pla, 174) acull una exposició itinerant que l’Ajuntament de Barcelona organitza amb l’objectiu d’apropar el Pacte del Temps a la ciutadania i fer visibles les polítiques de temps a la ciutat. Es pot visitar del 27 de setembre al 14 d’octubre.

La inauguració tindrà lloc el 27 de setembre a les 18 h
amb una xerrada a càrrec de Xavier Peralta,
consultor i formador en matèria de reforma horària, 
que farà reflexionar sobre l’organització i els usos del temps

En els seus 12 plafons, l’exposició mostra experiències d’èxit de forma visual i gràfica, assenyalant-ne els principals beneficis. Es tracta de projectes de proximitat relacionats amb l’educació, la salut, les cures, el treball, la mobilitat i les TIC, entre d’altres. També recull els principals reptes de futur, com ara l’harmonització dels horaris, la millor gestió del temps, la igualtat entre dones i homes, l’emergència climàtica i l’adequació a la nova situació fruit de la pandèmia.

A més, Ca l’Isidret acull una Bústia del temps
per donar veu al veïnat i recollir idees i inquietuds

El Pacte del temps és un acord per fer que empreses i entitats avancin cap a models d’organització del temps més saludables, igualitaris i eficients, i aconseguir un impacte positiu en la qualitat de vida de la ciutadania.

Setmana Internacional dels Horaris

Barcelona es converteix aquest 2021 en la capital mundial en polítiques sobre usos del temps. Del 27 al 29 d’octubre acollirà la 43a edició del Congrés Internacional de l’IATUR en el marc de la International Time Use Week.

Actualment hi ha més de 220 organitzacions socials i econòmiques adherides,
i s’han identificat més de 500 bones pràctiques

El congrés és una de les trobades amb més renom per intercanviar idees, bones pràctiques i recollir novetats sobre els usos del temps.

Si voleu assistir presencialment podeu reservar escrivint al correu casalcalisidret@gmail.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *