Cartell

El Casal i la Biblioteca de les Coses participen al Barri Obert de la Coordinadora VERN!

El Barri Obert” és una activitat nova que impulsen des de la Coordinadora d’Entitats VERN, dins del marc del PrimaVern ’21 (festes de la primavera).


En què consistirà?
En un conjunt de jornades de portes obertes al barri, que permetran al veïnat conèixer diferents entitats, equipaments, serveis, llocs emblemàtics, comerços, etc.


Quins dies es farà?
Els dies 14, 15 i 16 de maig


Des del Casal de Ca l’Isidret no hem volgut perdre aquesta oportunitat d’ensenyar-vos tot el que tenim i fem al Casal. Volem ensenyar-vos els nostres tallers, esdeveniments i projectes comunitaris i esperem que vingueu a conèixer-nos!

Tenim obert el dia 16 de maig en tres torns. A les 10:00, a les 10:45 i a les 11:30. La visita durarà mitja hora aproximadament en un grup de 12 persones a cada torn.

Per a venir-nos a saludar i que us expliquem tot el que fem al Casal, cal enviar-nos un mail a casalcalisidret@gmail.com


La Biblioteca de les Coses també s’ha apuntat a la jornada de portes obertes i els encantaria que poguéssiu conèixer els somnis que han inspirat aquest servei comunitari, com funciona i les diverses maneres de participar-hi.

Tot això al seu esdeveniment “Compartim objectes, compartim històries

El diumenge dia 16 de maig en tres torns. A les 10:30, a les 11:15 i a les 12:00. La visita durarà també aproximadament mitja hora en un grup de 15 persones a cada torn.

Per a apuntar-vos-hi i aprendre més sobre la Biblioteca, cal enviar un mail a info@bibliodecoses.cat


Recordeu que ens podeu seguir tant a nosaltres com a la Biblioteca de les Coses als nostres instagrams!

https://www.instagram.com/casalcalisidret

https://www.instagram.com/bibliodecoses

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *