APUNTA’T AL CURS “DISSENY DE PROJECTES AMB PERSPECTIVA INTERCULTURAL”, dedicat a la programació cultural d’activitats festives i de cultura popular (edició presencial)

Ja us podeu inscriure a una nova edició de la formació “Disseny de projectes amb perspectiva intercultural” impulsada per la Xarxa Antirumors del Poblenou i el Programa BCN Interculturalitat (PROGBI)

Aquesta formació gratuïta està adreçada especialment tant a professionals d’equipaments i serveis com a professionals i col·laboradors/es d’entitats de la ciutat de Barcelona. Els professionals que treballen al territori tenen un paper fonamental en la cohesió social i la lluita contra la discriminació.

La formació, tot i que aporta tant el marc teòric bàsic de la perspectiva intercultural com els elements clau per a la seva incorporació, se centrarà sobretot a reflexionar i repensar entorn a les festivitats populars, a l’organització de les festes majors i d’activitats relacionades amb la cultura popular i comunitària de la ciutat.

El curs pretén, doncs, incorporar elements conceptuals i pràctics que ens aportaran complexitat i diversitat a l’hora de dissenyar, desenvolupar i avaluar les nostres activitats.

https://ajuntament.barcelona.cat/bcnacciointercultural/ca/noticia/obrim-inscripcions-al-curs-disseny-de-projectes-amb-perspectiva-intercultural-dedicat-a-la-programacio-cultural-dactivitats-festives-i-de-cultura-popular-edicio-presencial_1066059

Per a més informació sobre continguts, dates, lloc i inscripció feu click aquí :

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *