Activem la solidaritat! Recollida d’aliments

Des del Menjador Solidari Gregal, un cop més, ens demanen un esforç per fer front a la demanda d’aliments que ha generat la situació actual. Com sabreu, el Menjador Solidari Gregal és una entitat històrica del Besòs que reparteix cada dia dinar per a totes les persones que ho desitgen, amb criteris d’universalitat i de suport mutu. Aquesta entitat està en una situació peculiar, ja que té la cuina en remodelació, i ja fa mesos que cuinen al nostre espai per poder mantenir la seva activitat, cosa que ens alegra moltíssim. Per poder fer front a la demanda, el Menjador Solidari ens demana menjar de qualsevol tipus, i específicament aquests productes:

Bolquers per a nadons de 0 a 24 mesos.
Galetes i cacau en pols.
Macarrons, espaguetis i fideus.

Per raons de seguretat, hem suspès la recollida de roba als dos punts de recollida, us demanem que no porteu aquests productes ja que no els podrem recollir.
Moltes gràcies a totes i a tots, salut i solidaritat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *