Nova Restart Party aquest dissabte 25 de gener

Aquest dissabte tornen els nostres restarters a la feina! Sabem que teniu la torradora, el mòbil o la batedora preparades per portar-les al casal i donar-li una segona vida, i que ja us heu apuntat per assistir-hi i reparar-la. 
Si no és així, ens sap greu dir-vos que ja no hi ha places, però hi podeu assistir per veure com funciona, parlar amb els restarters, inclús per proposar-vos a vosaltres mateixes com a restarters i per rebre formació sobre com convertir-te en un reparador d’electrodomèstics per als teus veïns i veïnes. 
A més, a partir d’ara ja us podeu reservar el darrer dissabte de cada mes, ja que farem una Restart Party al casal cada mes, d’aquesta manera segur que podrem reparar tot el que sigui reparable al barri!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *