El tercer Cicle de Salut Emocional, en marxa

Les emocions són un motor d’acció i, si les nostres accions marquen el nostre futur, saber-les dirigir és certament un art, l’art de viure en positiu la nostra emocionalitat d’acord amb la vida que desitgem. I és en l’ensenyament d’aquest art en el que a Ca l’Isidret ens vam conjurar per esdevenir-ne un referent. Volem ensenyar a les persones a ser conscients de les seves pròpies capacitats i a afrontar les tensions de la vida a través d’aprenentatges que poden fer, com sempre intentem al casal, millorar la nostra qualitat de vida. És per això que ja fa dos anys que comptem amb vosaltres per organitzar cicles en què ampliem aquest coneixement a través de xerrades sobre àmbits diversos de la salut emocional. En aquest cas, us hem proposat un cicle que parla del Feng-Shui, l’astrologia, les emocions integrades, les sincronies, el tapping o l’escriptura com a àmbits que intervenen o que tenen una relació molt estreta amb la nostra salut emocional.
La presentació d’aquest tercer cicle va ser un èxit absolut, amb una molt bona acollida i una intervenció magnífica de la Doctora Martha Campos, que va explicar-nos magníficament la relació entre l’escriptura i les emocions. Finalment, l cicle clourà amb la intervenció de Pedro-Luis Santiago, professor de creixement personal al casal i coordinador d’aquesta nova edició del cicle.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *