EXPOSICIÓ | On van els residus

A partir del dia 20 de novembre disposarem de la nova exposició On van els residus?, una mostra que fa un seguiment del recorregut que emprenen alguns dels residus que generem en la nostra vida quotidiana, fins al seu destí final.  La mostra ofereix informació sobre on van a parar vuit tipus de residus diferents: (ampolles de cava, brics, càpsules de cafè, roba, frigorífics, olis de cuina, fluorescents i residus orgànics), a quins processos de transformació se sotmeten i en quin material o producte reciclat es converteixen, si és que poden.  On van els residus? permet conèixer com es gestionen i quin és el destí final d’aquests residus a partir d’un exhaustiu estudi de l’Ecoinstitut de Barcelona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *