Carrossa de reis 2019: Carboneres i carboners en marxa!

Aquest dissabte ses majestats els reis mags de l’orient ens van fer una visita al barri i van comptar amb uns carboners i carboneres de luxe. Un grup de famílies del nostre barri es van preparar de valent per poder repartir tot el carbó, els caramels i el confeti als nens i nenes que ses majestats requerien. Les llanternes frontals de la carbonera del barri van il·luminar el recorregut, i llibreta en mà vam passar llista dels nens i nenes més trapelles per estudiar la quantitat de carbó que caldria repartir durant la nit més màgica de l’any. La cavalcada de la Coordinadora Vern va recórrer tota la Rambla Prim des del Fòrum fins la Rambla Guipúscoa, on es va dirigir cap a la plaça de la palmera.

Moltes gràcies a totes les famílies per la feinada i, si els reis volen, fins l’any vinent!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *